Roxette si vybrali ako predkapelu košickú skupinu Peter Bič Project

Švédska skupina Roxette, ktorá sa predstaví Slovensku 6. júna v košickej Steel Aréne v rámci svetového turné, si už vybrala svojho predskokana. Bude ním šestica hudobníkov z formácie, ktorá vystupuje pod menom Peter Bič Project.

16.05.2011 17:14
Peter Bič Foto:
Gitarista Peter Bič vydal svoj debutový album.
debata

„Skupine Roxette sa spomedzi iných hudobníkov a kapiel zapáčila naša hudba a práve naša kapela. Manažment Roxette si vybral určite správne,“ uviedol pre TASR Peter Roško, manažér skupiny Peter Bič Project (PBP).

„Kapelu Roxette mám veľmi rád od svojho detstva, páčia sa mi ich piesne. Sme veľmi radi, že si nás vybrali. Na koncert sa veľmi tešíme a pozývame všetkých fanúšikov dobrej hudby na túto skvelú šou,“ dodal gitarista Peter Bič, frontman PBP.

„Možnosť vystúpiť pred legendárnou formáciou, akou je Roxette, vnímam ako veľké plus pre našu kapelu. Zahrať si pred veľkým publikom a ešte pred hudobníkmi takého formátu bude pre mňa veľký zážitok,“ doplnila Dáška Kostovčík, speváčka skupiny PBP.

Peter Bič Project má na konte debutový album so singlami Dážď, Chceme to a aktuálnym singlom Sometimes. Skupina v minulom roku odohrala desiatky koncertov v rámci jesenného turné. Momentálne pripravuje nový videoklip k singlu Sometimes. Odohrá množstvo letných festivalov, kde predstavia už aj nové piesne. Na jeseň sa Peter Bič Project chystá na slovenské turné s Danom Bártom, ako hosť turné vystúpi aj Dara Rolins.

debata chyba