Nový album Kennyho Chesneyho vyjde napokon v októbri

Nový album amerického country speváka Kennyho Chesneyho s názvom Some Town Somewhere vyjde namiesto 8. júla napokon až 28. októbra.

08.07.2016 09:32
Officer Shot Pennsylvania Foto: ,
Spevák Kenny Chesney.
debata

Štyridsaťosemročný hudobník o tom informoval na sociálnych sieťach, pričom ako dôvod odkladu uviedol pripravovaný duet s americkou speváčkou Pink.

„Toto je pieseň bytia. Čím viac som ju počúval, tým som si bol istejší, že v nej potrebujem ženský hlas,“ priblížil novinku Setting The World On Fire vo vyhlásení pre médiá. „Hlas Pink má v sebe toľko emócií – radosť, túžbu, trochu tvrdosti, trochu bolesti. Je neuveriteľná speváčka, má skvelé zafarbenie hlasu, ktoré žiari, ale zároveň trochu chrapčí, no neznie opotrebovane,“ vysvetlil rodák z mesta Knoxville v Tennessee. „Samozrejme, bolo by jednoduchšie mať všetko podľa plánu. Ale ak máte niečo, o čom viete, že je úžasné a zachytáva najlepšiu časť bytia nažive, prečo by ste nespomalili, aby ste to uskutočnili?,“ zdôvodnil odklad uvedenia nahrávky na trh. Ako tiež prezradil, chvíľu potrvá, kým nahrá ďalší album, a preto radšej zahrnie pripravovanú spoluprácu s 36-ročnou interpretkou rovno na očakávanú, už sedemnástu štúdiovku.

debata chyba
Viac na túto tému: #album #Kenny Chesney