Skupina Para zverejnila „bozkávací“ klip k piesni Linda

Slovenská kapela Para zverejnila videoklip k piesni Linda. V novinke je možné vidieť niekoľko bozkávajúcich sa párov. Na klipe pracovali aj režisér Lousy Auber a kameraman Viktor Cicko.

04.10.2016 14:00
Para Foto:
Para sa počas októbra a novembra predstaví v siedmich slovenských mestách.
debata

„Bozk ako prejav a synonymum najsilnejšieho citu funguje vždy a všade. Aj pred kamerou a je jedno, či ide o herečku Zuzanu Porubjakovú, speváka Laskyho alebo ostatných účinkujúcich. Emócie sú počas celého videa skutočné,“ uviedla spomínaná dvojica tvorcov.

Linda je súčasťou vinylového singla, ktorý obsahuje aj pieseň Žiadne slová, iba činy. Skupina nedávno ohlásila turné Žiadne slová, iba činy, ktoré odštartuje 27. októbra v Žiline a neskôr sa ukáže aj v Prešove, Košiciach, Trenčíne, Banskej Bystrici, Púchove a dva razy v Bratislave. Na vybraných zastávkach vystúpia ako hostia Vydrapená Bužírka Punk System (Žilina), Edo Klena & Klenoty (Prešov), Bad Karma Boy (Košice), Saténové ruky (Trenčín) a Sendreiovci (Banská Bystrica).

Para pôsobí na hudobnej scéne od roku 1995 a na konte má albumy Veci začnú fungovať (2000), 1234 (2001), Brutálna zostava (2004), Para (2007), Povstanie (2010) a Menšina (2012). Medzi ich známe skladby patria napríklad Abstinent, Matamatomatahari, Otec, Keď ťa stretnem, Prezident, Zatancuj, Prví poslední, Brutálna zostava či Kruhy do vody.

Turné Para – Žiadne slová, iba činy:
27. októbra – Žilina, Stanica Žilina-Záriečie + Vydrapená Bužírka Punk System
28. októbra – Prešov, Wave + Edo Klena & Klenoty
29. októbra – Košice, Tabačka Kulturfabrik + Bad Karma Boy
3. novembra – Trenčín, Piano club + Saténové ruky
4. novembra – Banská Bystrica, Urban Spot + Sendreiovci
5. novembra – Púchov, Queen's Pub
10. novembra – Bratislava, Nu Spirit Club

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #klip #Para #Linda #Žiadne slová iba činy #Lousy Auber #Viktor Cicko