Na Pohodu prídu aj Beak, Beardyman’s Dream Team a Ho99o9

Organizátori 21. ročníka multižánrového festivalu Pohoda ohlásili ďalších troch potvrdených účinkujúcich. Patrí medzi nich anglická elektronická skupina Beak, v ktorej pôsobia Geoff Barrow z Portishead, Billy Fuller a Will Young. Formácia, ktorá má na konte dva albumy, tiež nahrala soundtrack filmu Couple in a Hole (2015) režiséra Toma Geensa.

21.12.2016 12:32
Ho99o9 Foto:
Skupina Ho99o9.
debata (2)

Ďalším nováčikom v line-upe je skupina Beardyman’s Dream Team. Jej členmi sú dídžej JFB, bubeník Emre Ramazanoglu, beatboxerka Bellatrix, huslista a saxofonista Ben Sarfas, Dizraeli, ktorý sa venuje slam poetry, MC Leen a beatboxer Beardyman. Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na americkú hip-hopovú skupinu Ho99o9, ktorá na Pohode vystúpila aj tento rok. Duo, ktoré tvoria TheOGM a Eaddy, má na konte nahrávky Mutant Freax (2014), Horrors Of 1999 (2015) či Dead Bodies In The Lake (2015).

Pohoda sa bude konať od 6. do 8. júla na letisku v Trenčíne. Účasť na festivale už skôr potvrdili Alt-J, Ylvis, Birdy, Slaves, Dillon, C Duncan, Elektro Guzzi, Resisters alebo Chiki liki tu-a. Priestor dostane aj koncertné prevedenie albumu Bolo nás jedenásť (1981), v rámci ktorého sa predstavia Milan Lasica, Dorota Nvotová, Martin Valihora, Marek Minárik alebo Dano Salontay. Jeden z festivalových dní bude patriť aj spomienke na Pohodu z roku 1997. Na jednom pódiu sa predstavia interpreti, ktorí vystúpili na festivale v roku 1997. Patria medzi nich Auktyon, Garage, Laura a její tygři, MCH Band, Polemic, Chór vážskych muzikantov, projekt Flow spoluzakladateľa Pohody Mária Michnu a Bez ladu a skladu, kde spieva Michal Kaščák.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #účinkujúci #Pohoda 2017