European Tour 2017 Alexandrovcov zrejme nezrušia

Koncertná šnúra European Tour 2017 ruského armádneho súboru Alexandrovovci sa pravdepodobne uskutoční tak, ako ju naplánovali. Uviedol to ich výhradný manažér pre strednú Európu Rudolf Héger.

25.12.2016 21:34
HUDBA: Koncert Alexandrovci Foto: ,
Armádny umelecký súbor Alexandrovci počas vystúpenia na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v rámci európskeho turné European Tour 2015.
debata (2)

„V prvej polovici roka majú naplánovaných 75 koncertov. Turné sa nezruší, ale nie je vylúčené, že sa niektoré termíny posunú,“ citoval ho server Novinky.cz.

Na Slovensku má súbor naplánovaných koncom mája a začiatkom júna 10 koncertov. Zakúpené vstupenky na koncerty zostávajú v platnosti, upozornil Héger. Manažér zároveň pripomenul, že súbor má 180 členov. „Teraz nie je vhodný čas zaoberať sa koncertmi. Musí sa uskutočniť pohreb, nielen celé Rusko teraz prežíva veľký smútok,“ dodal.
Armádny umelecký súbor Alexandrovci  počas...
Armádny umelecký súbor Alexandrovci  počas...
+3Armádny umelecký súbor Alexandrovci a česká...

Lietadlo ruského ministerstva obrany typu Tu-154 sa zrútilo do Čierneho mora iba niekoľko minút po štarte z letiska v Soči na juhozápade Ruska. Z 92 osôb na palube bolo viac ako 60 členov spomínaného súboru, ktorí mali v Sýrii absolvovať vystúpenie pre ruských vojakov. Haváriu s najväčšou pravdepodobnosťou nikto neprežil.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #turné #European Tour 2017 #Alexandrovovci #pád lietadla s Alexandrovovcami