Ariana Grande si uctí obete útoku v Manchestri koncertom

Americká speváčka a herečka pripravuje v Manchestri benefičný koncert, ktorým si uctí obete bombového útoku, ktorý sa stal po jej tamojšom pondelkovom vystúpení.

27.05.2017 17:00
Ariana Grande Foto: ,
Americká speváčka a herečka Ariana Grande.
debata

Výťažok z neho potom venuje ich pozostalým. Dvadsaťtriročná interpretka to oznámila prostredníctvom otvoreného listu, ktorý zverejnila na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

„Nechcem po zvyšok roka pokračovať bez toho, aby som videla, držala a povzbudzovala mojich fanúšikov, takisto ako to robia oni. Našou odpoveďou na toto násilie musí byť zblíženie sa, vzájomná pomoc, viac lásky, hlasnejší spev a život prežitý viac láskavo a veľkoryso, ako tomu bolo doteraz. Vrátim sa do neuveriteľne odvážneho Manchestru, aby som mohla so svojimi fanúšikmi tráviť viac času a benefičným koncertom si uctiť a vyzbierať peniaze pre obete a ich rodiny. Chcem sa poďakovať mojim kolegom hudobníkom a priateľom, ktorí sa ozvali a chcú s nami vyjadriť lásku Manchestru,“ napísala a dodala, že o detailoch podujatia bude informovať neskôr, keď budú všetky jeho náležitosti potvrdené.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Ariana Grande