Skupina Elán sa pripravuje na záverečný koncert turné

Slovenská skupina Elán sa naplno pripravuje na záverečný koncert svojho tohtoročného turné Živých nás nedostanú, ktorý sa uskutoční v piatok 13. októbra v trnavskej City Aréne.

23.09.2017 05:00
Elán Ráž Foto: ,
Skupina Elán počas koncertu na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.
debata (1)

Líder kapely Jožo Ráž je s termínom ich nadchádzajúceho vystúpenia spokojný. „Trinástka je moje šťastné číslo a je to aj dátum mojej svadby s mojou manželkou, takže mne to absolútne vyhovuje, ja som spokojný,“ povedal počas dnešnej tlačovej konferencie.

Na koncerte zaznejú najväčšie hity Elánu. Priestor dostane i skladba Zvláštny smútok víťazov, ktorú kapela zaradila na koncertný playlist len prednedávnom. „Tá skladba má geniálny text, ktorý spolu s názvom skladby hovorí za všetko. Je to naozaj taký zvláštny smútok, keď človek dosiahne to, o čo sa snaží a je dôležité nestrácať nádej a ďalšie méty. My sme tie méty našťastie vždy mali a ešte nejaké aj máme,“ poznamenal klávesák skupiny Vašo Patejdl.

Organizátori podujatia zároveň apelujú na návštevníkov a návštevníčky, aby prišli na koncert v dostatočnom časovom predstihu. „Očakávame totiž viac ako 16-tisíc účastníkov, a keďže ide o piatok večer, doprava na miesto bude iste katastrofálna. Brány štadióna sa však otvárajú už o 17-tej hodine, takže chceme návštevníkov poprosiť, aby na koncert prišli s časovou rezervou,“ povedala PR manažérka podujatia Andrea Čurná.

Prvých fanúšikov a fanúšičky zabaví už polhodinu po piatej skupina Everlong, po nich sa na pódiu predstaví kapela Seventh Weapon. Medzi jednotlivými koncertmi pripravili organizátori i súťaže a ďalší sprievodný program.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Trnava #Jožo Ráž #Elán #Živých nás nedostanú