Žbirka vystúpi so symfonickým orchestrom aj na budúci rok

Koncerty v rámci Symphonic tour sa budú konať 15. decembra 2018 na Zimnom štadióne v Žiline a 18. decembra 2018 v košickej Steel Aréne.

20.12.2017 05:00
Meky Žbirka Foto:
Meky Žbirka oslávil v októbri 65. narodeniny.
debata

Muzikant, ktorý tohtoročné turné so symfonickým orchestrom ukončí dnes v Prahe, sa na budúcoročné vystúpenia už veľmi teší. „Chcem sa poďakovať všetkým, ktorí prišli na koncerty symfonického turné a urobili na nich skvelú vianočnú atmosféru, ktorá ma nabila energiou do ďalších projektov. Rozhodli sme sa urobiť ďalšie koncerty tam, kde sme už dlho nehrali. Už teraz sa na to teším. Počas Vianoc si chvíľu oddýchnem s rodinou, ale už sa budem aj pripravovať na nahrávanie nového albumu, ktoré sa v Londýne začne po Novom roku,“ vyjadril sa.

Novinku bude nahrávať od 6. januára v štúdiu 3 londýnskych Abbey Road opäť pod producentským dohľadom Roba Cassa. „Teším sa na nahrávanie. V trojke sme ešte nenahrávali. Rob má pre mňa určite pripravené nejaké prekvapenie. Určite to budú ďalší zaujímaví muzikanti, ale nevyzvedal som od neho nič, nechám sa prekvapiť. On vie veľmi dobre, ako to má znieť a kto tam bude ten najideálnejší,“ povedal Meky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Žbirka #Symphonic tour