Zuzana Smatanová pripravuje singel Jediný a jediná

Slovenská speváčka Zuzana Smatanová oslavuje 15. výročie pôsobenia na hudobnej scéne, pričom pri tejto príležitosti chce svojich fanúšikov a fanúšičky potešiť novým intímnym singlom Jediný a jediná.

30.04.2018 07:00
Zuzana SMatanová Foto:
Speváčka Zuzana Smatanová.
debata

"Hudbu a text som napísala ešte v decembri minulého roka. Piesní o láske nemám veľa, ale táto k nim rozhodne patrí,“ poznamenala speváčka.

Smatanová k pesničke v tejto chvíli dokončuje i videoklip, ktorý by chcela odpremiérovať 2. mája. Skladbu zároveň zaradí i na pripravovaný dvojalbum Echo a do svojich vynovených koncertných setlistov.

Roky prežité v hudobnom šoubiznise hodnotí Smatanová pozitívne. „Bolo to úžasných 15 rokov. Nemenila by som ani jedno obdobie, všetko malo svoj význam. Dostala som od ľudí viac, než som si mohla priať, zažila som skvelé koncerty s kapelou, precestovala tisícky kilometrov, spoznala nové mestá a krajiny, stretla som množstvo inšpiratívnych ľudí, nahrala som šesť štúdiových albumov a úspešné single, zažila som zlé, aj výnimočné chvíle. Vždy, keď sa obzriem späť, cítim šťastie a som vďačná za dar byť tým, kým som,“ vyznala sa šesťnásobná zlatá slávica.

Zuzana Smatanová odštartovala svoju kariéru v roku 2003, keď vyhrala súťaž Coca-Cola Popstar. V tom istom roku vydala debutový album Entirely good. Po ňom nasledovali albumy Svet mi stúpil na nohu (2005), Tabletky odvahy (2007), dvojalbum Gemini (2009) či album Dvere (2011). V roku 2013 uzrel svetlo sveta jej výberový album Momenty 2003–2013. Smatanová je šesťnásobnou držiteľkou ceny Zlatý slávik v kategórii speváčka roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Smatanová #Jediný a jediná