Oceneniam časopisu Billboard dominoval Ed Sheeran, cenu má aj Janet Jackson

Britský popový spevák Ed Sheeran získal štyri ceny počas aktuálneho ročníka hudobných cien amerického časopisu Billboard, vrátane ceny pre najlepšieho umelca.

21.05.2018 09:08
Janet Jackson Foto: ,
Janet Jackson na udeľovaní Billboard Music Awards 2018 v Las Vegas.
debata

Cenu „ikony“ hudobného sveta prevzala Janet Jackson, najmladšia členka slávnej rodiny Jacksonovcov. Najlepším albumom sa stal Damn Kendrick Lamara.

Slávnostný večer vzdal hold obetiam streľby v Texase a na Floride. Dojatá moderátorka Kelly Clarkson vyzvala publikum a svet, aby sa snažili viac takýmto tragédiám zabrániť. Povedala, že bola požiadaná, aby držala minútu ticha, ale namiesto toho zvolila akciu … „Opäť smútime nad ďalšími deťmi, ktoré zomreli, z minút ticha som zúfalá … nefungujú,“ vyhlásila.

Jennifer Lopez na udeľovaní Billboard Music...
Taylor Swift na udeľovaní Billboard Music...
+14Maren Morris na udeľovaní Billboard Music...

Speváci Shawn Mendes a Khalid zaspievali so zborom strednej školy Marjory Stonemanovej Douglasovej, kde bolo zastrelených 17 ľudí.

Janet Jackson potom predviedla energickú show a svoj prejav využila na tom, aby ocenila silné ženy, ktoré sa nenechajú zneužívať a manipulovať sebou.

Najlepším spevákom bol vyhlásený takisto Ed Sheeran, ktorý sa však slávnostného večera nezúčastnil, najlepšou speváčkou sa stala Taylor Swift a skupinou Imagine Dragons.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Billboard Music Award