Ozzy Osbourne pre chrípku zrušil štyri koncerty

Anglický spevák Ozzy Osbourne musel pre chrípku zrušiť štyri koncerty. Konkrétne sú to vystúpenia v Dubline, Nottinghame, Manchestri a Newcastli. Interpret prisľúbil, že fanúšikom a fanúšičkám v týchto mestách koncerty vynahradí, nové dátumy však zatiaľ nezverejnil. Na pódium sa plánuje vrátiť 7. februára v Glasgowe. Sedemdesiatročný niekdajší líder legendárnych Black Sabbath je od minulého roka na No More Tours II, počas ktorého navštívil napríklad aj Prahu či Krakov.

30.01.2019 12:00
People Ozzy Osbourne Foto: ,
Britský spevák Ozzy Osbourne.
debata

Anglický spevák Ozzy Osbourne musel pre chrípku zrušiť štyri koncerty. Konkrétne sú to vystúpenia v Dubline, Nottinghame, Manchestri a Newcastli. Interpret prisľúbil, že fanúšikom a fanúšičkám v týchto mestách koncerty vynahradí, nové dátumy však zatiaľ nezverejnil. Na pódium sa plánuje vrátiť 7. februára v Glasgowe. Sedemdesiatročný niekdajší líder legendárnych Black Sabbath je od minulého roka na No More Tours II, počas ktorého navštívil napríklad aj Prahu či Krakov.

Správu o zrušení koncertov potvrdila aj kapela Judas Priest, ktorá hosťuje na spevákovom turné. „S veľkou ľútosťou vám oznamujeme, že prvé britské koncerty na turné Ozzyho Osbourna a Judas Priest sme museli odložiť, pretože Ozzy trpí veľmi silnou chrípkou,“ uviedli muzikanti na sociálnej sieti Facebook.

John Michael „Ozzy“ Osbourne sa preslávil ako spevák spomínanej heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. Po vydaní ôsmeho albumu Never Say Die! (1978) ho však pre alkoholovú a drogovú závislosť zo skupiny vyhodili. Ďalšiu štúdiovku s Black Sabbath vydal až v roku 2013. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13. Ako sólový umelec vydal jedenásť albumov, pričom zatiaľ posledný Scream uviedol na trh v júni 2010. Na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, ktorý spolu so svojou rodinou účinkoval v reality šou Osbournovci (2002 – 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

TV Pravda: Aké bolo nakrúcanie nového slovenského filmu Trhlina (vysielané 24.1.2019).

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Ozzy Osbourne #zrušený koncert