Billboard Music Awards ovládol Drake, bodovali aj Cardi B či Maroon 5

Drake, rodák z Toronta, si odniesol 12 cien vrátane tých pre top umelca a top interpreta.

02.05.2019 11:35
Drake Foto: ,
2019 Billboard Music Awards: Drake so soškou v kategórii "Top Artist". Celkovo získal 12 cien.
debata

Stal sa pritom najoceňovanejším interpretom v histórii Billboard Music Awards, keďže si na konto pripísal už 27 trofejí. To je o štyri viac ako má doterajšia rekordmanka Taylor Swift.

Billboard Music Awards 2019- Cardi B s ocenením... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Cardi B Billboard Music Awards 2019- Cardi B s ocenením za skladbu "Girls Like You," ktorá vznikla v spolupráci s kapelou Maroon 5.

Z celkovo 21 nominácií premenila šesť na víťazstvo americká rapperka Cardi B. O dve ceny menej získala kapela Maroon 5 a po tri trofeje vyhrali Ella Mai, Ozuna, Luke Combs a Lauren Daigle. Cenu pre top interpretku získala Ariana Grande a najlepším novým interpretom sa stal Juice WRLD. Medzi duami a skupinami triumfovala k-popová formácia BTS.

Galavečer otvorila Taylor Swift s Brendonom Uriem z kapely Panic! at the Disco, keď počas premiérového vystúpenia plného farieb predstavili ich spoločný singel ME!. Na pódiu sa neskôr predstavili aj Madonna a Maluma so skladbou Medellín či Halsey s BTS a ich spoločným hitom Boy With Luv. Urie a Halsey pritom počas večera vystúpili aj sólovo. Okrem nich si diváci a diváčky mohli užiť vystúpenia Ariany Grande, Ciary, Jonas Brothers, Khalida, dua Dan + Shay s Tori Kelly, Lauren Daigle a Pauly Abdul. Jednou z hviezd večera bola aj Mariah Carey, ktorá si prevzala Billboard Icon Award a predviedla zmes svojich hitov A No No, Always Be My Baby, Emotions, We Belong Together a Hero.

Billboard Music Awards 2019: €Lauren Daigle...
Billboard Music Awards 2019- Cardi B s ocenením...
+4Billboard Music Awards 2019:  Brendon Urie z...
Podujatie, ktoré sa konalo v lasvegaskom MGM Grand Garden Arena, moderovala speváčka Kelly Clarkson. Interpretka počas večera zaspievala pieseň Broken and Beautiful z animovaného filmu UglyDolls (2019).
Herečka Priyanka Chopra a jej manžel Nick Jonas.
Herečka Cobie Smulders.
+25Speváčka Ciara v kreácii Stephane Rolland.
debata chyba
Viac na túto tému: #Drake #Billboard Music Awards