Akordeonista Michal Červienka plánuje koncertné prekvapenie

Akordeónový virtuóz Michal Červienka opäť chystá benefičný koncert, tento raz s netradičnými hosťami.

01.11.2019 19:00
3 1 Foto:
Akordeonista Michal Červienka poňal tohtoročný benefičný koncert o čosi inak ako po minulé roky.
debata

Tento rok bude jeho benefičný koncert v mnohom iný ako doterajšie, zmenil totiž žáner. A tak sa návštevníci môžu tešiť na kopec ľudového temperamentu.

Spolu s Michalom totiž vystúpi aj trojnásobná zlatá slávica Sára Varšová, fenomenálny cimbalový virtuóz Martin Budinský a celé to umocní trenčianske trio Krajka. Výťažok z charitatívneho koncertu pôjde aj tento rok na pomoc chorým deťom, konkrétne Základnej škole pri Detskej fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici. Koncert bude v Robotníckom dome 20. novembra.

„Odznejú nádherné úpravy môjho rodáka z Heľpy Dezidera Harvana a virtuózne parafrázy Victora Vlasova. Vystúpi so mnou trojnásobná zlatá slávica Sára Varšová, ktorá zaspieva piesne z Horehronia. Martin Budinský – fenomenálny cimbalový virtuóz zahrá so svojuo kapelou. Celé to obohatí a umocní dievčenské trio Krajka z Trenčína, ktoré sa predstaví s nádherným trojhlasom v úpravách legendárneho Štefana Molotu,“ približuje Michal Červienka.

11. benefičný koncert s názvom Michal Červienka a jeho hostia „Na ľudovú nôtu“ bude v Robotníckom dome v Banskej Bystrici 20. novembra so začiatkom o 18.30.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Banská Bystrica #Michal Červienka