Sloboda je na predaj

Skupina Monkey Business nahrala nový štúdiový album Freedom On Sale. Niekoľko dní pred jeho vydaním zverejnila klip k prvému singlu Do It! (If You Don't Have Any Children).

07.11.2020 16:00
Monkey Business - Freedom on Sale Foto:
Skupina Monkey Business nahrala album Freedom on Sale.
debata
Monkey Business: Do It!

Desiaty štúdiový album zastihol Romana Holého a spol. v skvelej kondícii. Spevák Matěj Ruppert a speváčka Tereza Černochová opäť podávajú skvelé výkony. Autorom všetkých piesní je multiinštrumen­talista, skladateľ, hudobník a producent Roman Holý. Väčšinu textov napísal Pavel Mrázek, ale podieľali sa na nich aj ďalší členovia skupiny, predovšetkým obaja speváci. „Roman Holý napsal jedny z nejlepších písniček a já jsem strašně rád, že jsem mohl být u toho,“ dodáva Matěj Ruppert.

Monkey Business si aj tentokrát pozvali niekoľko zaujímavých hostí ako Dana McCaffertyho (Nazareth), Ashleyho Slatera (Freak Power), Siu Sai a Ondřeja Pivca, s ktorými spolupracovali už aj na albume Bad Time for Gentlemen.

Ako predzvesť albumovej novinky zverejnila skupina klip k prvému singlu Do It! (If You Don't Have any Children). Réžie sa tentokrát ujal sám Matěj Ruppert. Do hlavnej úlohy obsadil herca Jiřího Langmajera. „Klip jsem sice režíroval já, ale hrozně mi pomáhal Pavel Mrázek, který s tím má víc zkušeností. Moc bych chtěl poděkovat Jirkovi a Adéle, jak se rolí zhostili. Hrozně mi tím pomohli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monkey Business