Queen sa možno opäť dajú dokopy

Dvaja členovia legendárnej britskej skupiny Queen sa možno opäť dajú dokopy. Podľa bubeníka Rogera Taylora pripadá do úvahy niekoľko koncertov vrátane vystúpenia na budúcoročnej olympiáde v Londýne. Okrem neho by sa reunion týkal gitaristu Briana Maya. Za mikrofón by sa pritom mal znovu postaviť líder kapiel Free a Bad Company Paul Rodgers.

21.09.2011 03:00
Queen + Paul Rodgers: The Cosmos Foto:
Ilustračné foto
debata

Queen s ním koncertovali v rokoch 2004 – 2009 a vydali s ním aj štúdiový album The Cosmos Rocks (2008). „Určite by som to nevylučoval. Ak budeme mať zaujímavú ponuku, možno sa do toho pustíme, napríklad aj v prípade vystúpenia na olympiáde,“ povedal 62-ročný bubeník v rozhovore pre magazín Rolling Stone. Na ďalšom comebacku by sa zrejme nepodieľal basgitarista John Deacon, ktorý pôsobenie v Queen ukončil v roku 1997.

Roger Taylor okrem toho priznal, že dáva dokopy novú tribute skupinu s názvom The Queen Extravaganza. Jej členov bude vyberať na základe nahrávok, ktoré mu ľudia pošlú od 19. septembra do 7. novembra. Viac informácií o projekte je dostupných na stránke queenextravagan­za.com.

debata chyba