ABBA The Show mieri do Bratislavy

ABBA The Show je na turné už viac ako 10 rokov. O pár dní zavíta aj do Bratislavy - 26. januára vystúpi v NTC. Pravda.sk vám ponúkla SMS súťaž o dve vstupenky.

16.01.2012 23:40 , aktualizované: 23.01.2012 10:40
debata
ABBA THE  SHOW Foto: XL promotion
ABBA THE SHOW ABBA THE SHOW

Vynaložilo sa veľa úsilia, aby toto predstavenie bolo najväčšou poctou jednej z najlepších popových kapiel všetkých dôb – uvádza sa v súvislosti s ABBA The Show. Bez pochýb ide o najautentickejšou ABBA súčasnosti. „ABBA The Show je najväčšou poctou skupine ABBA. Naším cieľom je vytvoriť ilúziu, že ABBA je tu stále,“ hovorí producent Kenneth Svoldgaard. „Chceme znieť čo najvernejšie, čo najautentickejšie. To je dôvod, prečo vystupujeme s Londýnskym národným symfonickým orchestrom a prečo máme v kapele vždy aspoň jedného pôvodného člena skupiny ABBA. Na koncerte v Bratislave to bude Ulf Anderson a jeho fantastický saxofón. Je to ten istý muž, ktorý nahral úvodné intro v skladbe I do I do I do a bol na turné s kapelou ABBA v roku 1977.“

ABBA stále predáva 2 milióny nosičov ročne – a práve toto vystúpenie predstaví najslávnejšie hity švédskej skupiny formou dvojhodinovej fantastickej muzikálnej šou a originálnych kostýmov. V rámci nostalgického večera nebudú chýbať živé projekcie, úchvatné svetlá a výborný zvuk. A aj vďaka speváčkam Katji a Camille, ktoré sa na pôvodné interpretky Agnethu a Fridu aj podobajú to vyzerá, ako by ABBA nikdy neskončila.

Vrátiť sa do čias, keď skupina ABBA vládla svetu pop-music, teda 26. januára – pozor, zmena – v Národnom tenisovom centre, nie na Pasiekoch - môžu aj vďaka súťaži s Pravda.sk dvaja čitatelia – dva lístky vyhral Peter Doktor z Bratislavy.

Správna odpoveď na súťažnú otázku Ako sa volá muzikál s pesničkami skupiny ABBA? je Mamma Mia!.

Ak ste nevyhrali, info o vstupenkách nájdete na www.xl.sk.

debata chyba