Skupina Voising má nový klip

Novým klipom, ktorý Voising práve vydali, chcú vzdať hold seriálovým Friends – Priateľom. Najúspešnejší sitcom doteraz urobil zo šiestich hercov najprv kolegov, potom kamarátov a neskôr priateľov. Dokázali to aj zatiaľ poslednou epizódou Reunion, kde sa všetci stretli po 17 rokoch. Od odvysielania prvej epizódy ubehlo 27 rokov práve teraz v septembri.

27.09.2021 17:00
Voising Foto:
Hudobné zoskupenie Voising tvorí šesť spevákov.
debata

Nedávny prieskum Eurostatu ukázal, že v Európe je veľa ľudí, ktorí sa nemajú s kým porozprávať o svojich osobných témach, nemajú sa s kým podeliť o svoje problémy. Je to realita tejto doby, že online svet nás vťahuje viac, ako sme si to ochotní pripustiť.

Voising – ako hudobná skupina – nám posielajú silný odkaz v pesničke I’ll be there for you. Chcú ňou povedať, že na priateľstve a priateľoch záleží. Priateľstvo je ako piecka na kúrenie. Kým do nej nepriložíte palivo, neohreje vás. Priateľstvo si treba pestovať. Je to beh na dlhé trate.

Oficiálny klip k piesni I'll be there for you v podaní kapely Voising.

Nový klip Voising je radostný, veselý a plný pozitívnej energie. Spevákov v ňom uvidíte presne takých, akí aj v reálnom svete sú. Baví ich to čo robia, tešia sa z toho. Každou piesňou sa snažia priniesť aj nejaký message.

Slovenskú vokálnu skupinu tvorí šesť spevákov. V ich repertoári nájdete najväčšie svetové hity, či už sú to QUEEN, Shakira, Ed Sheeran alebo aj medley rôznych obľúbených piesní. Spievajú bez použitia hudobných nástrojov – a’cappella. Koncertujú pravidelne na Slovensku i v zahraničí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Voising