Robo Opatovský predstavuje novinku Ruku na srdce

Spevák, skladateľ a gitarista Robo Opatovský predstavuje novinku Ruku na srdce. Vznikla v osvedčenom tíme s gitaristom Romanom Mečiarom, producentom Randym Gnepom a textárkou Oľgou Šifrovou. O vizuál lyric videa sa postarali Kubo Točič a Matej Petrík. TASR informovala PR manažérka Andrea Čurná.

13.07.2022 15:00
Robo-Opatovsky Lenka-Filipeje Foto:
Spevák Robo Opatovský.
debata

„Ešte sa mi nikdy nestalo, aby si po premiére nevydanej skladby na koncerte pýtalo publikum opakovanie. Pri Ruku na srdce sa mi to stalo. Zo skladby ide pozitívna nálada, slnko, tanec a energia. Mali by sme robiť veci naplno nielen v láske, ale aj záľubách a vo všetkom. Tak aby pretrvali,“ povedal o novinke spevák.

Robo Opatovský - Ruku na srdce

Ruku na srdce producentsky pripravil Randy Gnepa. „Je to fantastický producent. Často vyberie zvuk, o ktorom možno aj ja sám pochybujem. Potom ho spracuje a v skladbe znie famózne. Skrátka zapadne do finálneho aranžmánu,“ hovorí Opatovský.

Novinka Ruku na srdce má v súčasnosti podobu lyric videa, ale to sa v priebehu najbližších týždňov môže zmeniť. „Najskôr sme natočili zábery na modrom pozadí. Čisto pre to, aby sme dostali do videa emóciu zo skladby, a potom sme k tomu dorábali text. Veľmi sa mi páči vklad Mateja Petríka, ktorý video spracoval veľmi kreatívne a verím, že sa finálny výsledok bude ľuďom páčiť,“ dodal spevák.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #hudba #skladba #Robo Opatovský