Andie J sa na novinke otvorila. Pozrite si videoklip k jej Ever Again

Po predchádzajúcom singli She’s Mine s americkou atmosférou z jazdy na Pontiacu prichádza Andie J so singlom s ešte väčšou energiou, priamočiarejším zvukom a rýchlejším tempom. Novinka Ever Again je pretkaná pulzujúcim beatom.

09.09.2022 11:00
Andie J Foto:
Andie J je na novej skladbe Ever Again intímna.
debata

Po dlhšej dobe sa speváčka otvorila a vznikla z toho skladba, ktorá sa stala jej vnútorným míľnikom. Vychádza z pocitov, ktoré človek prežíva v ťažších situáciách, no napriek tomu sa rozhodne žiť život naplno a nazerať na svet pozitívne.

„Je to téma, ktorá sa ma veľmi dotýka, pretože vždy som sa dlho utápala v minulosti. Tým, že som „snílek“, som mala vždy potrebu si v hlave veci miliónkrát prejsť, premyslieť „čo by bolo keby“ a zvykla som sa aj vnútorne trápiť. Veci však človek veľakrát už nezmení, a to si treba uvedomiť. Možno ísť s prúdom a užívať si prítomnosť, nech je akákoľvek. A toto som potrebovala zo seba vypovedať,“ prezrádza Andie J dodávajúc, že nie vždy je všetko jednoduché a tiež nie je v poriadku túžiť po odvete. Vnútorne verí, že táto skladba je jej osobným novým začiatkom.

Britney Spears Čítajte viac Britney Spears sa vracia v duete s Eltonom Johnom. Páči sa vám ich skladba?

Písaniu skladieb a textov sa Andie J venuje od útleho veku, no skladbe Ever Again sa venovala o trochu viac ako je u nej zvykom. „Nakoľko refrén je kľúčovým prvkom, viackrát sme ho menili a upravovali kvôli rytmickému frázovaniu. Domi Stoff, ktorý robil skladbe aranž, je v kreatíve mojím úplným spojencom a posunul moje skladby veľmi ďaleko a pomohol i s finalizáciou textu. Jeho produkcie sú pre mňa kľúčové a som rada, že sa naše životné cesty preťali a že nám to spolu v štúdiu tak klape,“ ozrejmuje Andie J spoluprácu s producentom Domi Stoff pôsobiacim aj ako frontman kapely King Shaolin a dvornej kapely Celeste Buckingham.

„Myslím, že sa Domimu podarilo namiešať krásnu paletu farieb ako i zaujímavý beat a ruka v ruke s mojou linkou spevu. Touto harmóniou skladba dostala iný, ale veľmi zaujímavý náboj. Trochu mám pocit, že som sa mierne odklonila od štýlu mojej doterajšej tvorby. Cítim, že skladba Ever Again je v istom zmysle odvážnejšia a otvorenejšia, či už textovo, ale aj hudobne,“ hovorí speváčka o pozitívnej zmene, ale aj potrebnej pre progres a posun umelca.

Skladba sa bude nachádzať na albume, na ktorom okrem novinky Ever Again budeme počuť prvú zverejnenú skladbu Came from Heaven a naposledy predstavenú skladbu She’s Mine. Postupne speváčka tvorí a komponuje nové skladby, ktoré doplnia po minuloročnom EP už očakávaný debutový album.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andie J