Elton John sa rozlúči s publikom v Amerike. Koncert odvysiela Disney+

Pred 47 rokmi sa konalo legendárne vystúpenie Eltona Johna na štadióne Dodger, ktoré odštartovalo jeho celosvetovú slávu. Za menej ako týždeň sa spevák vráti na ten istý štadión, aby divákov poctil svojou poslednou šou v Severnej Amerike. V pondelok 21. novembra bude jedinečné pôvodné koncertné podujatie Elton John naživo: Rozlúčkový koncert z Dodger štadiónu exkluzívne vysielať naživo Disney+. Fanúšikom z celého sveta tak umožní pozorovať kúzlo „Rocket Mana“ opäť na štadióne Dodger z prvých radov.

15.11.2022 11:00
Elton John Foto:
Rozlúčkový koncert Eletona Johna a jeho hostí bude vysielať Disney+ naživo 21. novembra o 4. h.
debata

Držiteľky cien Grammy Dua Lipa, Kiki Dee a Brandi Carlile sa pridajú k hudobnej ikone Eltonovi Johnovi na pódiu počas jeho posledného vystúpenia v Severnej Amerike na Dodger štadióne a vzdajú tak hold hudobnej hviezde a jeho legendárnej kariére.

Elton John v priebehu desaťročí spolupracoval s mnohými umelcami, ktorí sa umiestnili na vrchole rebríčkov. V roku 2021 sa dostal na titulné stránky novín po celom svete, keď sa spojil so speváčkou Dua Lipa v chytľavom hite Cold Heart. V skladbe použil kombináciu svojich najikonickejších skladieb vrátane Sacrifice a Rocketman.

Kiki Dee a Elton John sa pred takmer 50 rokmi postarali o rozruch skladbou Don't Go Breaking My Heart, ktorá sa stala číslom jeden a ktorá bola jeho tretím samostatným singlom po skladbách Lucy In The Sky With Diamonds a Philadelphia Freedom.

Brandi Carlile je fanúšičkou tejto medzinárodnej legendy už od svojich 11 rokov a bola tiež hostiteľkou jeho 30. výročného večierka udeľovania cien Elton John AIDS Foundation Academy Awards. Vzniklo medzi nimi celoživotné priateľstvo a v roku 2021 vydali skladbu Simple Things, ktorá bola súčasťou albumu Eltona Johna The Lockdown Sessions.

V rámci turné Eltona Johna Farewell Yellow Brick Road Tour, ktoré uvádza nezisková organizácia Alliance for Lifetime Income, sa koncert Elton John naživo: Rozlúčkový koncert z Dodger štadiónu zameria na hudobnú ikonu, ktorú bude povzbudzovať viac ako 50-tisíc fanúšikov priamo na mieste a nespočetné množstvo obdivovateľov po celom svete prostredníctvom obrazoviek. Súčasťou jedného z najväčších rozlúčkových koncertov v hudobnej histórii budú aj špeciálni hostia a ich prevedenia bezkonkurenčných svetových hitov, ktoré bodujú celé desaťročia. Koncert bude vyvrcholením pôvodného dokumentárneho filmu od spoločnosti Disney – Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and The Years that Made His Legend.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elton John #Disney+