Shakira si v pesničke uťahuje z Piquého, ten reaguje. Casio sú na celý život

Nová pieseň kolumbijskej speváčky Shakiry o jej bývalom partnerovi, slávnom futbalistovi Gerardovi Piquém, s ktorým sa vlani rozišla, trhá rekordy na YouTube. Skladba Out of Your League (Mimo tvoju ligu) za 24 hodín nazbierala viac ako 63 miliónov pozretí, čo z nej na tomto serveri robí najsledovanejšiu latinskoamerickú pieseň za jediný deň. Skladba je zverejnená tretí deň a videlo ju už 109 miliónov ľudí.

15.01.2023 14:00 , aktualizované: 16.01.2023 12:27
shakira Foto:
Shakira v úspešnom videoklipe k skladbe Out of Your League venovanej bývalému partnerovi.
debata (2)

Shakira v piesni spomína Piquého novú partnerku, kvôli ktorej sa podľa španielskych médií rozpadol ich vzťah. „Mám cenu dvoch dvadsaťdvaročných dievčat. Vymenil si Ferrari za (Renault) Twingo, vymenil si Rolex za Casio,“ spieva popová hviezda. Štyridsaťpäťročná speváčka sa s 35-ročným Piquém rozišla vlani po viac ako desiatich rokoch spoločného života. Pár má spolu dve deti.

Speváčka v skladbe tiež poznamenáva, že „vlčica ako ona nie je pre zelenáčov“. „Bola som mimo tvoju ligu, a preto si s niekým, kto je ako ty,“ spieva a naznačuje, že jej bývalý, ktorý miluje posilňovňu, by mal tiež stráviť trochu času trénovaním svojho mozgu.

Okrem slovných hračiek na adresu Piquého a jeho novej priateľky sa Shakira zmieňuje aj o svojej svokre, médiách a pretrvávajúcich problémoch so španielskymi finančnými úradmi, ktoré tvrdia, že nezaplatila 14,5 milióna eur na daniach. „Zanechal si ma so svokrou ako susedkou, s novinármi pri mojich dverách a s dlhom,“ spieva v piesni.

shakira Čítajte viac Shakira pôjde pre daňové úniky pred súd, hrozí jej vysoká pokuta aj väzenie

Podľa španielskych prokurátorov žila Shakira so svojou rodinou v rokoch 2012 až 2014 v Barcelone, čo znamená, že za tieto roky mala v Španielsku zaplatiť daň zo svojich celosvetových príjmov. V prípade jej odsúdenia požadujú osem rokov za mrežami a pokutu vo výške viac ako 23 miliónov eur. Speváčka však obvinila finančné úrady v krajine, že proti nej vedú „štvavú mediálnu kampaň“, a trvá na tom, že im nič nedlhuje.

Nie je to prvá pieseň Shakiry o rozchode s Piquém. Skladba Monotonia vyšla pred troma mesiacmi, ale bola skôr o zlomenom srdci ako o pomste.

Piqué na nový hit reagoval až po niekoľkých dňoch. Bývalý obranca Barcelony vo videu súťaže bývalých futbalových hráčov King's League, ktorú založil spolu s Ibai Llanosom, v piatok poobede povedal: „Casio nám poslalo náramkové hodinky. Uzavreli sme s Casiom sponzorskú zmluvu. Hovorím vážne.“

Neskôr sa Gerard Pique dokonca svojimi „sivými Casio hodinkami“ chvastal a dodal: „Vydržia celý život.“ Ibai Llanosa to pobavilo a poznamenal: „Žartuješ.“ Gerard však neustúpil a ihneď podal aj ostatným v šou hodinky. Majiteľ tímu King's League Sergio Aguero na margo oznámenia o sponzoringu Casia poznamenal: „Bolo to kvôli pesničke Shakiry. Myslím, že preto nás Casio sponzoruje. Piqueho tá pieseň zničila.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #YouTube #Piqué