Richard Müller je v nemocnici

Richard Müller podstúpil operáciu nohy a čaká ho minimálne šesť týždňov rekonvalescencie, informoval fanúšikov na svojom facebookovom profile. Plánované víkendové koncerty v Nitre a v Žiline musel odložiť.

10.02.2023 09:34
debata (1)

„Tak som sa na vás tešil a takto to dopadlo. Minimálne 6 týždňov sa neuvidíme. Želám vám veľa zdravia, lebo to je to najdôležitejšie,“ napísal spevák, skladateľ a hudobník.

Fanúšikov ubezpečil, že všetko dobre dopadlo a momentálne už začala fáza rekonvalescencie. „Prípravy tohtoročných koncertov pokračujú ďalej, čoskoro zverejníme konkrétne termíny tohtoročného turné pod názvom ČIERNA LABUŤ BIELA VRANA tour 2023,“ uviedol Richard Müller.

Richard Muller photo Mayo Hirc 2022 Čítajte viac Čierna Labuť Biela Vrana. Richard Müller má novým album

Aktuálne víkendové koncerty v Nitre a v Žiline musel odložiť na apríl. Ako pripomína český denník iDnes, Müller musela preložiť už decembrové koncerty – kvôli chrípke, teraz mu skonplikovala život zranená noha.

Richard Müller vlani vydal nový album Čierna labuť biela vrana a nedávno zverejnil videoklip k piesni Na pohrebe lásky, kde účinkuje spolu so speváčkou Emmou Drobnou.

Richard Müller ft. Emma Drobná - Na Pohrebe Lásky

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Müller