Koncert frontmana Rammstein mení miesto. Till Lindemann vystúpi v NTC Aréne

Spevák skupiny Rammstein Till Lindemann pripravil na jeseň pre fanúšikov niekoľko prekvapení. Zverejnil nové videoklipy a chystá ďalší sólový album. Ten predstaví 24. novembra na Slovensku na strhujúcej show plnej pyrotechnických efektov. Jeho mládeži do 18 rokov neprístupný koncert sa presúva z Incheba Expo Arény do NTC Arény.

10.10.2023 11:00
Spevák kapely Rammstein Till Lindemann. Foto:
Spevák kapely Rammstein Till Lindemann.
debata

Till pricestuje so štyrmi kamiónmi a dvoma obytnými autobusmi. Na prvom sólovom koncerte Tilla Lindemanna na Slovensku vystúpia aj dve predkapely.

Ak ste toto leto nestihli koncert skupiny Rammstein v Trenčíne, máte jedinečnú príležitosť to napraviť. Do bratislavskej NTC Arény príde 24. novembra zahrať charizmatický a kontroverzný Till Lindemann.

Talentovaný textár a metalový génius, ktorý nedávno oslávil životné jubileum 60 rokov, ohlásil vydanie ďalšieho sólového albumu. Tentokrát skutočne sólového a to bez Petra Tägtgrena, ktorý bol na jeho predchádzajúcich dvoch albumoch výraznou hudobnou silou. Informáciu uviedol do sveta krvavým klipom k titulnému songu Zunge. A nedávno predstavil dokonca klip, v ktorom spojil skladby Lecker, Nass a Schweiss do jedného minifilmu.

Till Lindemann má na nových projektoch viacerých spolupracovníkov. Lecker a Nass napísal berlínsky producent Daniel Karelly, o Sweiss sa postaral producent Sky Van Hoff, ktorý sa v minulosti podieľal na piesni Ich Hasse Kinder a niekoľkých skladbách skupiny Rammstein, okrem iných Deutschland alebo Zeit.

Novinky predvedie nemecký umelec na tohtoročnom európskom turné. Jeho súčasťou je aj Bratislava a Praha, kde predvedie špeciálne úpravy hitov, experimentálne hudobné nápady, videoprojekcie a pyrotechnické efekty. Nebudú chýbať skladby Ich hasse Kinder. Steh’ Auf, Platz Eins alebo Praise Abort.

Rammstein Čítajte viac Rammstein sa kvôli obvineniam frontmana Lindemanna obrátili na advokátov

Hudobník inscenuje naživo svoje skladby dramaticky, provokatívne až šokujúco. Organizátor podujatia spoločnosť Ticketmedia s.r.o. preto upozorňuje, že koncert je určený osobám starším ako 18 rokov. Zakúpené vstupenky na pôvodný termín zostávajú v platnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Aegon Aréna NTC #Till Lindemann