Lucie Bílá predstavuje singel Nebudu se držet zpátky

Legendárna česká diva a 21-násobná zlatá slávica Lucie Bílá v týchto dňoch predstavuje nový singel. Tanečne ladená novinka s pozitívnou atmosférou nesie názov Nebudu se držet zpátky a poslucháčom prináša do jesenných dní dobrú a pohodovú náladu. K skladbe nakrútila aj pôsobivý videoklip. TASR o tom informovala PR manažérka Adriana Nievelt.

02.11.2023 12:00
Lucie Bílá Foto:
Speváčka Lucie Bílá.
debata

„Novú pesničku i videoklip najlepšie predstavuje samotný názov Nebudu se držet zpátky. Všetko, čo robím a pre čo zahorím, robím s láskou a naplno. Tiež sa teším z novej hry vo svojom divadle, teším sa na blížiace sa vianočné turné a najviac na 9. decembra na dva koncerty v Štátnej opere,“ hovorí o svojich plánoch speváčka.

Novú skladbu napísala špeciálne pre ňu Patricie Kaňok Fuxová, frontmanka úspešnej formácie Vesna, ktorá tento rok reprezentovala Českú republiku vo finále Eurovision Song Contest. Pieseň Nebudu se držet zpátky pritom nie je prvou spoluprácou Lucie Bílej a Patricie Kaňok Fuxovej, vlani napríklad spoločne bodovali s pesničkou Fénix.

Tentoraz prizvali k spolupráci tiež producentský tím Production Lovers. Za réžiou videoklipu stojí Dan Svátek, okrem iného režisér úspešných filmov Úsmevy smutných mužov či Dve slová ako kľúč.

Lucie Bílá tento rok opäť plánuje pre svojich fanúšikov tradičné koncertné turné Bílé Vánoce Lucie Bílé, ktoré pozostáva z takmer 30 zastávok v Čechách, na Morave i na Slovensku, pričom mnohé z nich už hlásia vypredané. V programe má taktiež niekoľko recitálov so svojím dvorným spoluhráčom Petrom Maláskom a tiež pravidelné vystúpenia vo svojom Divadle Lucie Bílej.

Špeciálnou kapitolou v nabitom koncertnom programe Lucie Bílej je vianočný dvojkoncert v Štátnej opere, kde ju bude sprevádzať kapela Petra Maláska, Bílý zbor a Pražský štúdiový orchester pod vedením Miriam Němcovej. Ako špeciálni hostia sa predstavia Jan Toužimský na popoludňajšom koncerte a Štefan Margita na večernom koncerte.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #hudba #Lucie Bílá #pieseň