Úspešná americká skupina Thirty Seconds To Mars vystúpi v Bratislave

Multiplatinová kapela Thirty Seconds to Mars bratov Shanona Leta a oscarového herca Jareda Leta sa vracia na koncertné pódiá. Svetové turné Seasons World Tour odštartovali prvým koncertom 14. marca v Chile. Jednou zo zastávok turné bude aj Slovensko, 10. mája vystúpia Thirty Seconds to Mars v Bratislave.

03.04.2024 10:00
Thirty Seconds to Mars Foto:
Frontman skupiny Jared Leto.
debata

„Toto turné je oslavou všetkých našich fanúšikov, či už ste nás objavili v skorých rokoch 2000 na alternatívnej rockovej scéne alebo ste sa stali našimi fanúšikmi o pár rokov neskôr vďaka TikToku. Náš koncertný setlist obsahuje klasické skladby, ktoré sme už roky nehrali, spolu so všetkými hitmi z rôznych období našej kapely,“ odkazujú fanúšikom Thirty Seconds to Mars.

Turné ohlásil Jared Leto veľmi pompéznym spôsobom – uskutočnil horolezecký výstup na vrchol budovy Empire State Building, k čomu dostal legálne povolenie ako prvý človek na svete. Svojej povesti exota nezostal nič dlžný a naďalej pokračuje v extravagantných počinoch, aby upozornil na dôležité otázky ľudského pôsobenia na Zemi.

Šiestym štúdiovým albumom It's The End of The World But It's a Beautiful Day ohlasujú hudobníci novú éru kapely. Chcú skúmať temnejšie stránky ľudstva, no zároveň naďalej pripomínať, že napriek zdanlivo nemožným životným prekážkam je stále možné nájsť vo svete krásu.

Thirty Seconds to Mars sú už roky známi svojimi filozofickými textami, sugestívnou hudbou a atmosférickými koncertnými vystúpeniami. Práve týmto si získali srdcia fanúšikov po celom svete a vytvorila sa okolo nich veľmi súdržná základňa fanúšikov, ktorú Jared Leto pomenoval Echelon.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #hudba #turné #Thirty Seconds to Mars