Pavol Habera nahral titulnú skladbu k filmu Nikdy nehovor nikdy. Ako sa vám páči?

Po niekoľkoročnej odmlke prichádza jeden z najobľúbenejších spevákov a skladateľov slovenskej a českej hudobnej scény Pavol Habera so skladbou k filmu Nikdy nehovor nikdy. Má názov Všetko sa môže stať a zaznie v záverečných titulkoch filmu. TASR informovala PR manažérka Andrea Pivarčiová.

17.07.2023 12:00
Habera FOTO1 Foto:
Spevák Pavol Habera pri nakrúcaní videoklipu skladby Všetko sa môže stať.
debata (1)

„Hudbu k tejto skladbe som už mal hotovú. Text vznikol až po tom, ako sme sa dohodli, že ju použijeme do filmu. Film sme videli a text upravili tak, aby s ním korešpondoval,“ hovorí k vzniku piesne Habera a dodáva: „Dá sa povedať, že skladba je teda filmom čiastočne inšpirovaná a zároveň naň nadväzuje a dopĺňa ho.“

Súbežne s dokončovaním piesne vznikol aj videoklip. Ten režíroval Adrián Kutný, nakrúcali ho v Prahe a objaví sa v ňom aj herečka Tereza Kostková, ktorá vo filme stvárňuje hlavnú postavu Naďu.

Mission: Impossible - Odplata, 1. časť Čítajte viac Recenzia trháku s Tomom Cruiseom: Špióni bojujú s nebezpečnou umelou inteligenciou

Tvorcovia filmu Haberu oslovili a muzikant po pozretí filmu neváhal. „Ja mám rád romantické filmy. Veľa sa teraz točia filmy postavené na efektoch, kde herci natáčajú sami na zelenom pozadí a musia si predstavovať, čo vlastne je okolo nich. Som odchovaný Woodym Allenom, mám radšej vzťahové filmy a filmy zo skutočného života, filmy, ktoré sa môžu stať. Všetko sa môže stať,“ doplnil Habera.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Pavol Habera