Spevák Elton John po páde vo svojej vile strávil noc v nemocnici

Britský spevák, skladateľ a klavirista Elton John sa vrátil domov po noci strávenej v nemocnici v Monaku, kam ho previezli po páde v jeho vile vo francúzskom letovisku Nice. V pondelok o tom informoval portál britskej televízie BBC.

29.08.2023 12:00
ELTON JOHN Foto:
Spevák Elton John.
debata

Hudobníka (76) dopravili na ortopedické oddelenie Nemocnice princeznej Grace v blízkom Monaku, kde mu ošetrili menšie zranenia.

Hovorca nemocnice pre spravodajskú stanicu BBC News potvrdil, že sir Elton John bol prijatý „po včerajšom pošmyknutí sa doma na juhu Francúzska“.

„Elton preventívne navštívil miestnu nemocnicu,“ pokračoval hovorca. „Po kontrolách ho dnes ráno prepustili a už je zasa doma a v dobrom zdravotnom stave,“ dodal.

Elton John Čítajte viac Svoj zrejme posledný koncert odohral v sobotu v Štokholme Elton John

Elton John trávi leto vo Francúzsku so svojím manželom Davidom Furnishom a ich dvoma synmi, keďže v júli sa skončilo jeho dlhotrvajúce turné s názvom Farewell Yellow Brick Road. Pozostávalo z 333 koncertov a legenda britskej aj svetovej hudobnej scény definitívne na koncerte v Štokholme potvrdila ukončenie aktívnej koncertnej činnosti.

V júni na anglickom festivale Glastonbury na hlavnom pódiu Pyramid Stage zahral sériu hitov z celej svojej kariéry a oficiálne sa rozlúčil s britským publikom.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Elton John