Abigail Gibbsová - Temná hrdinka. Šialenstvo sa začalo na internete

Abigail Gibbsová začala svoj príbeh publikovať na internete ako 15-ročná, len tak pre radosť...a rozpútala hotové šialenstvo, keď kniha zaznamenala neuveriteľných 16 miliónov kliknutí!

17.09.2013 07:00
debata

Potom dobyla knižný svet a jej Temnú hrdinku označili za najvášnivejší upírsky príbeh, aký ste kedy čítali. A pritom už len pri pohľade na krv omdlieva:).

Abigail Gibbsová. Foto: Ikar
Abigail Gibbsová Abigail Gibbsová.

Temná hrdinka je príbeh plný krvi i vášne. Mladá Violet sa jednej letnej noci vracia z večierka a priamo na londýnskom Trafalgar Square narazí na očarujúceho a zároveň desivého mladíka Kaspara. Ešte stále z nej nevyprchal alkohol, no okamžite vytriezvie, keď sa stane svedkom pološialeného vyčíňania upírov. A začne sa nebezpečná dobrodružná cesta, akú si nedokázala predstaviť ani v tých najdivokejších snoch.

Pozrite si video k Temnej hrdinke:
zväčšiť Abigail Gibbsová - Temná hrdinka Foto: Ikar
Abigail Gibbsová - Temná hrdinka Abigail Gibbsová - Temná hrdinka

Violet sa prebúdza v luxusnom sídle, kde sa stáva zajatkyňou kráľovskej upírskej rodiny. Z upírskeho sídla už niet úniku a každá snaha je márna. Už je len figúrkou v desivej hre plnej intríg.

Temný, krvilačný svet plný prepychu a bohatstva ju však začína čoraz viac priťahovať. Violet zrádza vlastné srdce, opantané diabolsky príťažlivým Kasparom Varnom, následníkom upírskeho trónu. Je sexi, je nebezpečný, je tajomný – a pre Violet sa čoskoro stane všetkým. Ich svety sú však príliš vzdialené a kruté odhalenie rodinného tajomstva všetko komplikuje. Táto vášeň bude mať brutálne následky.

debata chyba
Viac na túto tému: #bestseller #knižná novinka #Abigail Gibbsová - Temná hrdinka