Erik Axl Sund - Pýtiine pokyny. Brutálne...

Havranie dievča, Plameň túžby a najnovšie Pýtiine pokyny. Veľkolepé finále drsnej severskej trilógie od autorov píšucich pod pseudonymom Erik Axl Sund.

10.03.2015 07:00
debata

”Celý rok sme čakali na záver a to čakanie stálo za to! V tretej časti sa všetko stretáva a hádanka je vyriešená. Pravda je nemilosrdná a taká zlovestná, ako si ani neviete predstaviť.”
Krimifan (Dánsko)

Erik Axl Sund - Pýtiine pokyny
Erik Axl Sund - Pýtiine pokyny Erik Axl Sund - Pýtiine pokyny

Na úvod musíte vedieť, že Pýtiine pokyny sú pôvodné slová, prastaré a nemôžu sa spochybňovať! Pomocou samoterapie sa Victoria Bergmanová usiluje ozdraviť svoje roztrieštené vnútro. Darí sa jej a nakoniec preváži najsilnejšia z jej viacerých čiastočných osobností. Spôsobí to, že závažné udalosti z jej minulosti sa ukazujú v úplne novom svetle…

V bludisku dávnych i súčasných osudov sa objavuje ten spomínaný zvláštny pojem: Pýtiine pokyny. Sú to surové, priam zvrátené pravidlá, ktoré vytvorili vodcovia tajného spoločenstva pedofilov Sihtunum i Diasporan, fungujúceho ako charitatívna nadácia na pomoc deťom tretieho sveta.

Victoria Bergmanová sa psychicky pozviechala a to psychologičke Sofii Zetterlundovej umožní navigovať svoju milenku, policajnú komisárku Jeanette Kihlbergovú, pri prenasledovaní mužov, čo ublížili na celý život nielen Victorii, ale aj jej dcére Madeleine.

Pozrite si TRAILER k trilógii Erika Axla Sunda:

Ukrajinský Babyn Jar, Roklina žien, je najdesivejšie nacistické popravisko z čias druhej svetovej vojny. Sem smeruje rozuzlenie tragického príbehu, ale právo a spravodlivosť ani tentoraz nezvíťazia.

Alebo žeby predsa?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Erik Axl Sund #Pýtiine pokyny