Michal Slanička - Sex s ex. Slovenský Sex v meste!

Ženskej duši a ženskému srdcu najlepšie rozumie chlap! S týmto tvrdením sa pred pár rokmi pustil do písania svojej knižnej prvotiny redaktor a moderátor Michal Slanička. Výsledkom jeho písania je kniha Sex s ex alebo milujte ma ešte raz.

24.10.2016 07:00
debata
Zľava krstné mamy knihy Iveta Malachovská,... Foto: Stanislava Melcherová
Sex s ex, krst, Michal Slanička, Iveta Malachovská, Karin Majtánová, Andrea Chabroňová, Hana Rapantová Zľava krstné mamy knihy Iveta Malachovská, Karin Majtánová, autor Michal Slanička, Andrea Chabroňová a moderátorka krstu Hana Rapantová.

Zábavný a pikantný príbeh minulý štvrtok slávnostne pokrstili moderátorky Dámskeho klubu RTVS.

„Aj keď je hlavnou hrdinkou mojej knihy žena, nie je to kniha prioritne určená len ženám,“ prezrádza nováčik medzi slovenskými autormi Michal Slanička a dodáva: „Je pre všetkých, ktorí majú za sebou vzťahovú minulosť a aj napriek tomu, že sa so svojimi ex nestretávajú, sem tam si na nich, v dobrom alebo v menej dobrom, spomenú. Kniha nie je o tradičnom partnerskom trojuholníku. Tých uhlov v nej bude oveľa viac.“

Michal Slanička - Sex s ex Foto: Motýľ
Michal Slanička, Sex s ex Michal Slanička - Sex s ex

Kniha „Sex s ex alebo milujte ma ešte raz“ je príbeh o letnom „pokuse“ slobodnej tridsiatničky Viktórie. Aj keď sa hovorí, že do rovnakej rieky dvakrát nevstúpiš, hlavnej hrdinke sa to podarí niekoľkokrát. Nie však s jedným chlapom, ale rovno so všetkými svojimi bývalými partnermi. Ako sa zmenili po ich rozchode? Sú slobodní? Ženatí? Šťastne rozvedení? Zmenili sa k horšiemu alebo k lepšiemu? Čo ak je medzi nimi ten pravý, ktorého pred pár rokmi stretla, ale v nesprávny čas a na nesprávnom mieste? Bude to len sex s ex, alebo sa do seba s niektorým z nich zamilujú ešte raz? A do toho turbulencie nielen 11 kilometrov nad morom, letné chvíle s najlepšou kamarátkou, ktorá sa netají tým, že je nymfomanka, ale najmä postupné odhaľovanie najväčšieho tajomstva Viktóriinho života. Trúfli by ste si na niečo podobné!?

Knihu za svoje krstňa prijala štvorica moderátoriek Iveta Malachovská, Soňa Müllerová, Karin Majtánová a Andrea Chabroňová. S Michalom ich spája práca na relácii Dámsky klub a preto sa úlohy krstných mám zhostili s nadšením.

Knihu Sex s ex alebo milujte ma ešte raz napísal Michal Slanička, ktorý sa vo svete médií pohybuje 18 rokov a poznať ho môžete z relácií Test magazín, Dámsky klub či On air, ale aj z rozhlasového é­teru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Michal Slanička #Sex s ex