Tomovi Cruiseovi ukradli auto aj s batožinou

Americkému hercovi Tomovi Cruiseovi ukradli pri nakrúcaní filmu vo Veľkej Británii auto, ktoré tam počas svojho pobytu používal, a to aj s batožinou. Slávna hviezda v anglickom Birminghame momentálne pracuje na siedmom dieli akčnej filmovej série Mission: Impossible.

28.08.2021 13:00
Tom Cruise Foto: ,
Tom Cruise
debata (5)

Vozidlo BMW X7 zlodeji odcudzili pomocou technického triku priamo pred hotelom. Použili na to scanner pre klonovanie signálov kľúčov od auta a s luxusnou korisťou odišli bez toho, aby vzbudili podozrenie. Čierna limuzína v cene vyše 95-tisíc libier mala v sebe zabudované elektronické sledovacie zariadenie, takže ju polícia o niekoľko hodín neskôr našla.

Vo vozidle však už nebola Cruiseova batožina, ktorá mala podľa britskej bulvárnej tlače cenu asi tisíc libier. Z incidentu bol podľa svedkov v rozpakoch hercov osobný strážca, ktorý za drahé auto zodpovedal. Samotný Cruise bol vraj z krádeže veľmi rozčúlený.

Slávna hollywoodska hviezda už raz počas pobytu vo Veľkej Británii spôsobila rozruch, keď vrtuľník, ktorým z dočasného sídla lieta na miesto nakrúcania, nečakane pristál v záhrade jedného domu.

Letisko, kam herec pôvodne smeroval, totiž zavreli, a aby herec nemeškal na nakrúcanie, využil vhodný trávnik. Miestnu rodinu požiadal o pomoc a jej deti sa potom s hercom preleteli v helikoptére.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krádež #Tom Cruise