Zábavný park Harryho Pottera v Tokiu opäť otvorili. Vstupenky sú na leto vypredané

Fanúšikovia Harryho Pottera budú môcť čoskoro vziať do ruky prútik, obliecť si habiť a ponoriť sa do sveta chlapca nadaného kúzelníckou mocou v novom zábavnom parku, ktorý bude v piatok otvorený v Tokiu. Informovala o tom dnes agentúra Reuters.

14.06.2023 16:00
harry potter park Foto:
V parku nemôže chýbať Šikmá ulica, rušná nákupná štvrť zo slávneho čarodejníckeho sveta.
debata

Warner Bros. Štúdio Tour Tokio, postavené v západnej časti obľúbeného zábavného parku Tošimen, ktorý bol v roku 2020 po 94 rokoch uzavretý, obnovuje množstvo kultových filmových miest, ako je napríklad Šikmá ulička alebo Ministerstvo kúziel.

Poloha neďaleko japonského hlavného mesta je ideálna, najmä v čase, keď sa po pandémii covidu-19 obnovuje celosvetový cestovný ruch, uviedol Torben Jensen, viceprezident a generálny riaditeľ spoločnosti Warner Bros. Štúdio Tour Tokio.

Hogwarts Legacy Čítajte viac Bojkot hry nezafungoval. Hogwarts Legacy trhá rekordy

„Vďaka tomu, že sme prvou expozíciou v Ázii svojho druhu, a vďaka rastúcemu počtu prichádzajúcich návštevníkov do Japonska sa ocitneme v centre regionálneho trhu,“ povedal Jensen médiám počas prehliadky parku. Dodal, že fanúšikom ponúka park novú dimenziu filmového sveta Harryho Pottera.

Vstupenky pre dospelých stoja 6300 jenov (približne 35 eur) a Jensen uviedol, že teraz sú až do augusta vypredané.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Harry Potter