V Trnave hrajú aj pre bábätká

V Divadle Jána Palárika v Trnave pripravili predstavenie pre najmenších divákov. Púpätko je zážitok, ktorý môžu rodičia zdieľať aj s tými najmenšími deťmi. Predstavenie je vhodné pre púpätká od 6 mesiacov do 2,99 rokov.

17.03.2023 12:00
Pupatko divadlo jana palarika Trnava plagat Foto:
Peter Dedinský, režisér a choreograf tanečnej drámy Anna Karenina.
debata

„Vydajte sa s roztopašným Vzduchom do čarovného sveta prírody, v ktorom môžete pozorovať krásu jej rozmanitosti. S láskavou Vodou sa budete môcť ponoriť do jej hlbín, ktoré skrývajú tie najväčšie tajomstvá sveta. Počas celého zážitku vám na ne posvieti radostné Slnko. V tomto svete, ktorý môžu rodičia sledovať s rovnako zatajeným dychom ako ich deti, rozkvitá maličké Púpätko, ako zázrak prírody. Staňte sa spoločne súčasťou pôsobivej krajiny, ktorej čaro zvukov, tvarov a živlov zapôsobí na všetky vaše zmysly a nechá vaše bábätká rozkvitať v divadle ako Púpätká,“ pozýva divadlo.

Krista Bendová Čítajte aj Bibiana oslávi 100. výročie narodenia Kristy Bendovej

Divadlo je špeciálne prispôsobené príchodu nových, malých divákov: v jeho priestoroch sú určené oddychové zóny s prebaľovacími pultmi, miestom na parkovanie kočíkov. Na toaletách nájdete nočníky a nástavce na WC.

Na jednom predstavení môže byť maximálne 20 „púpätiek“ a 20 dospelých. Jedno púpätko si so sebou môže priniesť jeden sprievod (rodiča, starého rodiča) zdarma, aby mali všetky púpätká dostatok priestoru sa zapájať, slobodne skúmať a objavovať a aby ich nevyrušovali ďalšie okolité vnemy. Premiéra bude 31. marca.

sepoty lesa 8 m Čítajte aj Bábkové divadlo na Rázcestí má novú hru pre batoľatá

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Divadlo Jána Palárika v Trnave