TV Tipy Pravdy: Výbušný kokteil v pondelok na HBO

Pán prsteňov, Dobrý striptér a Výbušný kokteil. Tri televízne ponuky redaktorky Sofie Prétorovej na najbližšie dni.

29.04.2022 15:00
debata

Piatok 6. 5.

Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa, Dajto, 20.30

Pán prsteňov. Spoločenstvo prsteňa
Prvý diel epickej trilógie vznikol podľa knižnej predlohy legendárneho spisovateľa J. R. R. Tolkiena. Hlavným hrdinom je hobit Frodo, ktorý po svojom strýkovi Bilbovi zdedí neobyčajný prsteň. Krutovládca Sauron je odhodlaný získať prsteň za každú cenu, aby sa tak mohol stať neobmedzeným vládcom celej Stredozeme. Frodo sa spolu so svojimi priateľmi vydá na dobrodružnú cestu, aby prsteň definitívne zničili. Hadí plyn Čítajte aj Na Slovensku vzniká Hadí plyn

Sobota 7. 5.

Deuce Bigalow: Dobrý striptér, Prima COOL, 22.00

Deuce Bigalow: Dobrý striptér
Čistič akvárií Deuce Bigalow je večný smoliar, ktorému chýbajú peniaze a u žien nemá práve najväčší úspech. Keď mu profesionálny gigolo Antoine na dva týždne zverí svoj luxusný byt a vážne chorú rybičku, Deuce byt nešťastnou náhodou zdemoluje. Aby stihol našetriť dosť peňazí, stane sa gigolom.

Pondelok 9. 5.

Výbušný kokteil, HBO, 15.20

VÝBUŠNÝ KOKTEIL
Sam mala 12 rokov, keď ju jej matka, elitná vrahyňa, opustila. O pätnásť rokov neskôr ide Sam v matkiných stopách. Počas riskantnej operácie sa však niečo zvrtne a ona si musí vybrať medzi lojalitou voči svojim šéfom a ochranou života nevinného dievčatka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV tipy