Noël Czuczor popri Nemocnici nakrútil tri nové filmy

Je známy zo seriálov Za sklom (2017), Milenky (2018) aj aktuálne zo seriálu Nemocnica. Na filmovom plátne hral vo výrazných snímkach Čistič (2015) či Správa (2020). Herec Noël Czuczor sa onedlho objaví aj v novom slovenskom filme Svetlonoc režisérky Terezy Nvotovej.

23.08.2022 06:00
debata
Video

Diváci vás poznajú ako doktora zo seriálu Nemocnica. Ako ste si za ten rok s touto postavou porozumeli?

Úplne prirodzene. Je úplne iný ako ja, ale ja úprimne verím, že keď na nejakej postave pracujete, vypĺňate ju aj sebou samým – hoci to môžu byť aj neprebádané záhyby hercovej osobnosti. Svoje osobnosti s touto postavou zdieľame veľmi príjemne, jeho charakter mi je blízky.

Noël Czuczor ako MUDr. Noël Mach v obľúbenom... Foto: Marian Ďatko, TV JOJ
noel czuczor nemocnica Noël Czuczor ako MUDr. Noël Mach v obľúbenom seriáli Nemocnica.

Osudy seriálových hrdinov budú na jeseň pokračovať v novej sérii. Čo zaujímavé čaká doktora Noëla?

Pracujeme celé leto, sú to čerstvé udalosti a najradšej by som povedal všetko – ale nemôžem. V dobrých dramatických príbehoch sa však niekedy vynorí niečo z minulosti, čo vás pohryzie do chrbta, a hrdinovia v Nemocnici tiež zažijú podobné situácie. Diváci sa budú mať na čo pozerať.

Noël Czuczor sa objaví aj na filmovom plátne a... Foto: Marian Ďatko, TV JOJ
noel czuczor civilne foto Noël Czuczor sa objaví aj na filmovom plátne a to hneď vo viacerých nových filmoch.

Účinkovali ste aj v známych filmoch – chystáte nejaký nový?

Budem hovoriť len o tých, ktoré už sú dokončené, to, na čom ešte len pracujem, si nechám pre seba, nerád predbieham udalosti. V septembri vyjde film Terezy Nvotovej Svetlonoc, ktorý zožal obrovský úspech na filmovom festivale v Locarne, získal prvú cenu, a ja sa teším, že som mohol byť súčasťou tohto filmu. Je to veľmi silný ženský príbeh, ktorý je aktuálny nielen na Slovensku, ale v celom svete. My chlapi v ňom len sekundujeme, popri ženských hrdinkách sme len v druhom pláne, ale sme tam. Nie je to však film iba pre diváčky. V novembri by mal prísť do kín film Na prach, ktorý sa zaoberá drogovou tematikou. A do konca roka hádam príde na obrazovky aj film Víťaz od Jana Hřebejka. Dúfam, že všetky tieto filmy budú mať úspešný život.

noel czuczor Čítajte viac Poháňa ma strach a zvedavosť, hovorí herec Noël Czuczor

Onedlho sa začne aj nová divadelná sezóna. Uvidíme vás aj na javisku?

Aktuálne už teraz v auguste účinkujem v predstavení Evy Borušovičovej Zajačik v Divadle L&S a pokračujeme aj na jeseň. Divadlo mám rád a občas mi chýba, ale bolo aj bude toho veľa. Verím, že sa do divadla vrátim, keď príde ten správny čas a správny projekt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Noël Czuczor