Akú budúcnosť vyčíta z pavučiny Madame Web? Pozrite si prvé zábery z novej marvelovky

Zoznámte sa s Cassandrou Webb, nezvyčajnou hrdinkou z marvelovského sveta s mimoriadnymi schopnosťami. Je to jediná jasnovidka široko-ďaleko a aj v priľahlých galaxiách, ktorá vidí budúcnosť nie v guli, ale v pavučine. Ako sa k tomu dostala? Práve o tom rozpráva akčný film Madame Web.

18.11.2023 10:00
madame web Foto:
Novú hrdinku superhrdinského vesmíru Marvel vo filme Madame Web stvárňuje Dakota Johnson.
debata

Cassie Webb (Dakota Johnson, známa z filmovej série Päťdesiat odtieňov) je „normálnou“ hrdinkou každý deň. Pracuje totiž ako záchranárka, a tak má zachraňovanie ľudských životov za dramatických okolností doslova v popise práce.

„Taký Spider-Man si akčne poletuje vzduchom na pavučinách, Venom či Hulk menia podobu priam mýtickým spôsobom. No Cassandrine schopnosti sú skôr psychologické a vďaka nim môže zmeniť budúcnosť,“ prezrádza režisérka filmu S.J. Clarkson (The Defenders, Anatómia škandálu).

Cassie sa najskôr zľakne, že stráca rozum, keď začne vidieť útržkovité záblesky budúcnosti. V skutočnosti však je hyper-inteligentná jasnozrivá telepatka a práve myseľ je jej najmocnejšou superschopnosťou. To zistí, keď nečakane zachraňuje tri mladé ženy pred nebezpečným zločincom. Cassie hrá opreteky s časom, aby odhalila, ako je s nimi spojená. Okrem toho musí odhaliť tajomstvo svojho pôvodu, spoznať svoje poslanie, ale najmä svoj osud. A zvládnuť tú najťažšiu skúšku.

Nová marvelovka vstúpi do slovenských kín v marci 2024.

Marvels Čítajte viac Recenzia: Marvels sú tým najlepším z piatej fázy MCU. Do dokonalosti im však ešte čosi chýba

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel