Alžbeta Zea Ferencová chce byť strojcom svojho osudu. Čím nás prekvapí v novej Ivete?

Hlavnou hrdinkou v pokračovaní seriálu Iveta je opäť Alžbeta Zea Ferencová. Iveta to mala ťažšie ako ja, hovorí populárna herečka a speváčka. Druhá séria populárneho seriálu vraj bude ešte zaujímavejšia. Na obrazovky príde v marci.

10.02.2024 06:00
debata (4)
Alžbeta Zea Ferencová o novej Ivete
Video
Čím nás prekvapí seriálové pokračovanie? / Zdroj: TV Pravda

Čím nás prekvapíte v novej sérii?

Iveta vás prekvalí hlavne tým, že to nebude len o Ivete. Druhá séria bude o viacerých postavách a hereckých kolegoch. Nesústredíme sa len na Ivetinu cestu, ale viac sa ponoríme aj do životov iných postáv. Zistíme napríklad aká je vlastne Ivetina mama Diana – Zuzana Muréry, aký je Števo, ľudia, ktorých poznáme z jednotky len povrchne a teraz ich spoznáme bližšie. Podľa mňa to bude ešte zaujímavejšie ako v jednotke.

Seriálovej Ivete vychádzajú veci celkom inak, než ako si ich naplánuje, ale napokon nie zle. Zažívate to aj vy, že veci nejdú podľa plánu, ale napokon sa vydaria?

Áno, v Ivete sa sa budú diať rôzne veci, ktoré píše sám život a nikdy neviete ako to dopadne. Ja sa už vo svojom veku snažím byť strojcom svojho osudu, robiť kroky, aby som aspoň čiastočne smerovala tam, kam chcem, ale nikdy neviete, čo sa môže stať. Seriálová Iveta to má o trocha ťažšie ako ja v mojom reánom osobnom živote.

 Alžbeta Ferencová a Sophia Korčušková na...
Zuzana Mauréry na premiére druhej série Ivety.
+9Jan Hřebejk na premiére druhej série Ivety.

Okrem herectva sa venujete aj spevu a tancu, kam ste sa v tom dostali od prvej Ivety?

Minulý rok som celý venovala natáčaniu a musela som hudbu aj tancovanie trocha stopnúť. Len čo sa dotočila prvá séria, začali sme točiť druhú a ďalší seriál v Čechách a už bol koniec roka, takže v hudbe som sa veľmi neposunula. Tento rok je však predurčený – ja som si ho tak predurčila – aby som napísala nový album. Budem sa viac venovať hudbe a tancu, ktorý som znova začala učiť.

Pomáha vám popularita Ivety aj pri hudbe a pri tanečných aktivitách?

Určite, televízia vždy zasiahne väčšiu masu ľudí a ja sa snažím to využiť, aby ľudia prišli aj na môj koncert alebo si so mnou zatancovať.

Herečka Alžbeta Ferencová je pravnučkou prvej rómskej spisovateľky. Pokrstila jej knihu
Video
Populárna speváčka a herečka je na svoj pôvod hrdá. / Zdroj: TV Pravda
Alžbeta Ferencová Čítajte viac Herečka Alžbeta Zea Ferencová je pravnučkou prvej rómskej spisovateľky

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Alžbeta Ferencová #Iveta