Nenechajte si ujsť stretnutie s britským ilustrátorom Stephenom Collinsom

Nenechajte si ujsť stretnutie s britským ilustrátorom, karikaturistom a autorom komiksov - Stephenom Collinsom, ktorý zavíta do košického Artfora aj na bratislavskú Bielu noc.

16.09.2022 10:00
Stephen Collins - ilustrátor Foto:
Ilustrátor Stephen Collins na snímke z roku 2013.
debata

Práce Stephen Collinsa sa objavili v mnohých publikáciách po celom svete. Od roku 2004 je ilustrátorom na voľnej nohe na plný úväzok. Ilustroval sériu detských kníh Baby Frank od autora Jima Whalleyho –Baby's First Bank Heist (Bloomsbury, 2018), Baby's First Jailbreak (2019) a Baby's First Train Robbery (2021), ako aj The Dinosaur Awards (2021).

Jeho debutový komiks Gigantická zlovestná brada vyšiel v slovenskom preklade od Tomáša Hučka vo vydavateľstve BRAK v lete 2022.

dorota sadovska dážď Čítajte viac Dorota Sadovská: Prsty v Bratislave budú len mrholiť

Gigantická zlovestná brada je komiksovým príbehom hodným Roalda Dahla o živote, smrti a zmysle brád, za ktorým stojí ilustrátor a karikaturista Stephen Collins žijúci v Londýne , ktorého diela boli uverejnené po celom svete.

Najväčší úspech mu však priniesol komiks The Gigantic Beard That Was Evil, ktorý vyšiel v tomto roku pod názvom Gigantická zlovestná brada vo vydavateľstve BRAK.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Biela noc #Stephen Collins