Gitaru si poskladal sám. Hudbu Andrása Csefalvaya ťažko k niečomu prirovnať

András Csefalvay vydáva sólový album “Future Role of the Church in the Forthcoming Environmental Transformation”. Je zbierkou piesňového materiálu z niekoľkých rokov. Tematicky na ňom András nadväzuje na svoju výtvarnú tvorbu, fantazijné koncepty spojené s vlastnou svojskou piesňovou realitou, či environmentálne traumy, ktorým čelí bardickým hlasom s vlastnoručne poskladanou gitarou v rukách.

18.09.2022 17:00
andras csefalvay Foto:
András Csefalvay: Future Role of the Church in the Forthcoming Environmental Transformation
debata

András Csefalvay je vo vodách podzemnej scény známy už dlhé roky, jeho piesne nesú naliehavosť, ktorá preráža na povrch cez miestami introvertný hlasový prejav. Či už spieva o planéte Jupiter, elfoch, nenávisti k bicím nástrojom, alebo takmer rytierskym spôsobom o láske a prírode, rozprávačsky vťahuje poslucháča do úplne nových svetov.

Jeho tvorba je prepletená originalitou štýlu a obsahu a poslucháčom na jeho živých vystúpeniach je známy minimalizmom svojho setupu, no maximom atmosféry, ktorá plynie z intimity jeho piesní.

weltschmerzen kapela Čítajte viac Weltschmerzen vyzýva na hlboké počúvanie

Future Role of the Church in the Forthcoming Environmental Transformation je album zachytávajúci túto atmosféru v surovom stave. Vychádza na labeli Weltschmerzen na limitovanom čiernom vinyle, digitálne a na streamovacích platformách. S umelcami z Weltschmerzen András absolvoval v posledných rokoch už niekoľko koncertov a v októbri sa prestaví v ich spoločnosti aj na showcase tohto vydavateľstva v slovinskej Ľjubljane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Weltschmerzen vydavateľstvo