Richard Müller a Emma Smetana v duete Tahle jedna vteřina. Páči sa vám ich spolupráca?

Richard Müller a Emma Smetana predstavujú spoločnú novinku Tahle jedna vteřina. Umelcov dala dokopy Richardova dcéra Ema Müllerová, ktorá je priateľkou Emmy Smetany. Mladú herečku, speváčku a novinárku považuje Richard za mimoriadny talent, a tak o ponuke na spoločný singel dlho nerozmýšľal. Hudbu zložila Emma, text k piesni napísal jej partner, hudobník Jordan Haj. TASR o tom informovala PR manažérka Eva Sládková.

27.06.2023 08:00
muller Foto:
Richard Muller a Emma Smetana vo videoklipe k spoločnej piesni Tahle jedna vteřina.
debata (2)

„Je to naša prvá spoločná spolupráca a je naozaj veľmi príjemná. Emma je talentovaná mladá dáma, som rád, že som sa na to dal. Keď mi Emma poslala pesničku, okamžite ma chytila. Myslím si, že výsledok je dobrý, napokon, máme na ňu veľmi pozitívne reakcie,“ hovorí Richard Müller.

Emma Smetana je dobrou a dlhoročnou priateľkou Richardovej dcéry Emy Müllerovej a už dlhšie obdobie túžila naspievať s Richardom spoločný singel. Napriek mladému veku dokáže precítiť aj tému skladby, ktorou je pominuteľnosť času.

„Tahle jedna vteřina je moja prvá pesnička v češtine. A prvý duet, ktorý spievam s niekým iným než s Jordym. To, že ma s tým Richard neposlal do hája, považujem za obrovské životné šťastie. Pesnička dopadla ešte lepšie, než som dúfala. Veľmi mu ďakujem a tiež všetkým tým dobrým ľuďom okolo neho,“ dodáva speváčka.

Emma Drobná Čítajte viac Emma Drobná sa spolupráce s Richardom Müllerom nezľakla

Jemná skladba má byť titulným singlom nového českého seriálu Eliška a Damián. Richard Müller sa s fanúšikmi stretne na turné Čierna labuť biela vrana, ktoré sa začína 5. júla v Šuranoch.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Müller #Emma Smetana