Skupina Peter Bič Project predstavuje novinku Len sa smej

Skupina Peter Bič Project vydala na začiatku septembra na vinylovej platni kompiláciu hitov s názvom To najlepšie z nás. V závere septembra pridáva aj novinku s názvom Len sa smej. Hudbu zložil kapelník Peter Bič, text piesne napísal Vlado Krausz. Ku skladbe nakrútili aj videoklip, ktorého režisérom je Peter Rončík.

01.10.2023 11:00
Kapela Peter Bic Project komplet Foto:
Kapela Peter Bič Project predstavili novinku Len sa smej.
debata

„Táto pieseň sa mi prisnila, keď sme boli na dovolenke, bolo to deň po mojich narodeninách. Zobudil som sa v noci, že mi ide v hlave ‚Len sa smej, nedaj sa zraziť na kolená, len sa smej.‘ Ráno som sa zobudil a našťastie mi táto pieseň ostala v hlave, tak som si to hneď nahral na telefón. Zavolal som Vladovi Krauszovi, že je tu taký nápad aj taký text a bol by som rád, aby sme po tej dobe temna nahrali niečo veselé, na čom sa budú ľudia baviť a užívať si to od rána do večera,“ povedal pre TASR Peter Bič.

Zároveň so skladbou predstavila skupina aj videoklip. „Tento videoklip sme natáčali v Prešove na niekoľkých miestach. Celý je taký veselý, myslím si, že sa to celé spojilo veľmi dobre. A dobre sa aj nakrúcalo, bola pohoda a veľmi profesionálny prístup. Bola to zábava, ako celá táto pieseň,“ dodala speváčka skupiny Viktória Vargová.

katka Žbirková Čítajte viac Katka Žbirková: Taká láska neumiera. Píše o nej v knihe Môj život s Mekym

Novú pieseň zahrá kapela už na nadchádzajúcom jesennom turné, ktoré sa začína 6. novembra v Spišskej Novej Vsi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Bič Project