Knižné tipy Pravdy: skutočný príbeh Paris Hilton, vtipná a praktická príručka o vzťahoch, krimi aj literatúra faktu

Mladá vdova, ktorá sa oslobodí od násilníckeho manžela a môže začať odznova - v roku 1875. Príbeh jednej z prvých slávnych influenceriek, v ktorom privilegované detstvo vystriedalo zneužívanie. Ako si budovať a udržiavať vzťahy. Nová krimiséria sa začína otázkou: Koľko detektívov zabilo svoju ženu? Literatúra faktu o čase, priestore a ľuďoch. Knižné novinky vo výbere Pravdy.

12.01.2024 15:58
debata

Diana Biller: Dom druhých šancí

Diana Biller: Dom druhých šancí Foto: Ikar
kniha dom druhych sanci Diana Biller: Dom druhých šancí

Píše sa rok 1875 a mladá vdova Alva môže začať odznova. Vláčili ju po novinách, keď ušla od násilníckeho manžela, a až jeho náhla smrť jej dovolí vrátiť sa do New Yorku. V schátranom sídle, ktoré kúpila, však straší, a tak musí prijať pomoc od geniálneho excentrického profesora.

Paris Hilton: Paris Hilton

Paris Hilton: Paris Hilton Foto: Cosmopolis
kniha Paris Hilton Paris Hilton: Paris Hilton

Jedna z prvých slávnych influenceriek odštartovala popkultúru posadnutú sociálnymi médiami a celebritami. Zažila privilegované detstvo s neodhaleným ADHD, po tínedžerskej rebélii ju rodičia uväznili v ústave pre problémovú mládež, kde dva roky trpela zneužívaním. Skutočný príbeh Paris Hilton.

kniha Niekto sa najde Čítajte viac Kniha týždňa: Niekto sa nájde. To je zrejmé

Philippa Perryová: Toto by si mali prečítať všetci, ktorých máte radi

Philippa Perryová: Toto by si mali prečítať... Foto: Tatran
kniha toto by si mali precitat vsetci Philippa Perryová: Toto by si mali prečítať všetci, ktorých máte radi

Novinka od psychoterapeutky a autorky bestselleru Toto mali čítať naši rodičia je praktickou a vtipnou príručkou o tom, ako si budovať a udržiavať vzťahy, ako lepšie zvládať konflikty a stať sa šťastnejším a spokojnejším človekom. Vychádza 18. januára.

Andy Maslen: Labyrint klamstiev

Andy Maslen: Labyrint klamstiev Foto: Lindeni
kniha labyrint klamstiev Andy Maslen: Labyrint klamstiev

Koľko detektívov zabilo svoju ženu? Táto otázka ťaží inšpektora Henryho Forda. Keď vyšetruje dvojitú vraždu, tuší za ňou sériového vraha. Pred rokmi prišiel o manželku pri horolezeckej nehode, ktorú sám spôsobil. Pravdu tají pred synom i partnerkou. Dokáže zabijaka zastaviť?

Eva Maliti Fraňová Čítajte viac Nečakané prekvapenia v Bajzovej trinástej komnate. Bola na počiatku prvého slovenského románu žena?

Samuel Kováčik: Kúsky reality

Samuel Kováčik: Kúsky reality Foto: Slovart
kniha kusky reality Samuel Kováčik: Kúsky reality

Literatúra faktu o čase, priestore a ľuďoch. Predtým Obyčajné zázraky predstavili fyziku obyčajných vecí – stromy, oblaky, iskry. Kúsky reality sú o najpodivnejších javoch – o cestovaní v čase, vzniku vesmíru, štruktúre priestoru – o teórii relativity a kvantovej fyzike.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #knižné tipy