Knižné tipy Pravdy: príbeh o ženskej sile, napätie v duchu severskej detektívnej tradície aj psy a mačky v hlavnej úlohe

Povznášajúci, ľudský príbeh o ženskej sile a odolnosti. Úplne iný príbeh je psychologický triler v duchu severskej detektívnej tradície. Pôst na ženský spôsob aj milovaná hudba môžu život zlepšiť. Skutočné príbehy o výnimočných psoch a odvážnych mačkách prinesú dobrodružné aj zábavné čítanie. Knižné novinky vo výbere Pravdy.

27.01.2024 10:00
debata

Shelley Readová: Plyniem ako rieka

Shelley Readová: Plyniem ako rieka Foto: Lindedni
kniha plyniem ako rieka Shelley Readová: Plyniem ako rieka

Povznášajúci, ľudský príbeh o ženskej sile a odolnosti v kontraste s úchvatným svetom prírody inšpirovaný skutočnými udalosťami. O hlbokej láske zoči-voči ťažkostiam a stratám, ale aj o nájdení odvahy, odolnosti, priateľstva a napokon domova na najneočakávanejšom mieste.

Stefan Ahnhem: Úplne iný príbeh

Stefan Ahnhem: Úplne iný príbeh Foto: Ikar
kniha uplne iny pribeh Stefan Ahnhem: Úplne iný príbeh

Lifestylovú blogerku nájdu zavraždenú v luxusnom apartmáne. Bola to chladnokrvná poprava alebo následok erotickej hry? Vyšetrovateľke sa zavesí na päty stalker a nová vražda prípad komplikuje. Mix psychologického trileru, americkej akčnosti a severskej detektívnej tradície.

Dr. Mindy Pelzová: Pôst na ženský spôsob

Dr. Mindy Pelzová: Pôst na ženský spôsob Foto: Tatran
kniha post na zensky sposob Dr. Mindy Pelzová: Pôst na ženský spôsob

Pravidelný pôst prispieva k zlepšeniu zdravotného stavu, ale ženský organizmus funguje inak ako mužský. Príručka od odborníčky je určená pre potreby žien na základe ich hormónov a menštruačného cyklu. Poradí, ako si pôstom zvýšiť energiu, spáliť tuky a udržať hormóny v rovnováhe.

kniha neviditelny  zivot  1 Čítajte viac Kniha týždňa: Neviditeľný život Eurídice Gusmão

Susan Rogersová, Ogi Ogas: Milovaná hudba

Susan Rogersová, Ogi Ogas: Milovaná hudba Foto: Grada
kniha milovana hudba Susan Rogersová, Ogi Ogas: Milovaná hudba

Čo o vás vypovedá muzika, ktorú milujete? Autorka odhaľuje, prečo nás obľúbené piesne dojímajú a napĺňajú radosťou. Každý môže byť muzikálny, keď je aktívnym a vášnivým poslucháčom. Hravý rozprávačský štýl osvieži hudobné playlisty a ozvláštni spôsob počúvania hudby.

Penelope Rich: V hlavnej úlohe psy/mačky

Penelope Rich: V hlavnej úlohe psy Foto: Slovart
kniha V hlavnej ulohe psy Penelope Rich: V hlavnej úlohe psy

Dve knihy o výnimočných zvieratách. Prvá prináša dobrodružstvá psov, ktoré sa vďaka vernosti, talentu, inteligencii a hrdinským činom stali legendami. Druhá je o mačkách – zábavných, odvážnych, múdrych – ako mačacia prednostka stanice, pouličná mačka, ktorá zachránila odložené bábätko či kocúr, ktorý sa stal starostom.

Penelope Rich: V hlavnej úlohe mačky Foto: Slovart
kniha V hlavnej ulohe macky Penelope Rich: V hlavnej úlohe mačky
Ako Francúzi vymysleli lásku Čítajte viac Diskrétne dejiny: Pikantné lekcie o láske

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #knižné tipy